Usluge

Birate knjigovodstvo prvi put?

  • besplatno savjetovanje
  • pomoć pri otvaranju posla
  • prvi mjesec GRATIS!

Obrt ili firma? Niste upoznati s razlikom, a baš svi misle da znaju što je najpametnije za Vas. Zato ne tražite savjete od prijatelja, već od profesionalca. Kvalificiranima nas čini dugogodišnje iskustvo, znanje i preciznost. Možemo Vas uputiti u sve prednosti, odgovornosti i rizike pokretanja vlastitog posla.

Imajte na umu da Vaš knjigovodstveni servis nije samo nužno zlo, već vrijedan financijski savjetnik i koristan saveznik Vaše poslovne strategije.

Nakon što ste posao pokrenuli, svoje kreativne sposobnosti usmjerili što uspješnijem poslovanju, slijedi iduća faza našeg odnosa. Tu fazu nazivamo registriranjem Vaših poslovnih promjena. Dostavljate nam knjigovodstvene isprave (račune, rješenja, ugovore) koje mi na zakonom propisan način registriramo, te na temelju njih izrađujemo financijske izvještaje i obračune.

Niste zadovoljni sadašnjim knjigovodstvom?

  • besplatno savjetovanje
  • 30 dana probni rok

Ne dobivate željene informacije na vrijeme, a one koje i dobijete su Vam nerazumljive?
Pogrešno i nepravovremeno obrađene isprave?
Nadležne institucije Vam otežavaju redovno poslovanje zbog neprecizno obavljenog posla Vašeg računovodstva?
Smatrate da usluga koju plaćate nije potpuna?

Iz iskustva možemo tvrditi da su zakonska pravila fiksna i nerastezljiva, ali odnos sa strankom MORA biti fleksibilan. Naš posao nije samo evidentiranje poslovnih promjena. Stoga inzistiramo na dobrom komunikacijskom protokolu, jer je to jedini način da ostvarimo povoljna rješenja za obje strane.

Važan dio naše ponude je svakako predaja svih mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih izvještaja poreznim i drugim službama. Sastavni dio te ponude je i kontaktiranje sa poreznom upravom na dnevnoj bazi umjesto Vas.

Budućim poduzetnicima i obrtnicima pomažemo u svim fazama započinjanja poslovanja.
Upućujemo ih na potrebne institucije, te ih savjetujemo kako bi njihov početak poslovanja počeo što bezbolnije.

Prethodni članak
Slijedeći članak

Kontakt

tel. 01/6119 152
email. mira@knjigovodstvo-daconi.hr
Zagreb, Zvonimira Ragoza 5