O nama

Zašto baš mi? Da se predstavimo...

Mi obračunavamo poreze i dobro to radimo!!

Dobro odrađen posao temelji se na kvalitetnoj suradnji s korisnicima naših usluga, što se postiže dobrim komunikacijskim protokolom, uvažavanjem mišljena i potreba stranke.

Držimo do vlastitiog usavršavanja, kako bi postigli sklad sa zakonskim propisima, što nam omogućuje kvalitetno poslovanje i pozitivne financijske rezultate za stranku.

Iskustvom stečeno znanje dijelimo sa strankom i nastojimo biti susretljivi. Vrlo rado izdvojimo vrijeme za početnika u pokretanju vlastitog posla, štoviše, dajemo smjernice i konkretna rješenja prema uspješnom početku Vašeg poslovanja.

Da se bolje upoznamo...

Knjigovodstveni servis Daconi aktivan je na tržištu već 20 godina. Počinjali smo uz kalkulatore, ručno unoseći podatke, da bi evoluirali u postojan servis sa vrhunskim računalnim softverom, koji omogućava temeljito praćenje poslovanja Vaše tvrtke.

Naš servis nudi svježe znanje i stručnost za rješavanje poslovnih problema, jamči diskreciju i jednostavnu komunikaciju.

Naš cilj...

Tim našeg servisa teži kvaliteti u obavljanju posla. Kvaliteta se može definirati na više načina, no naša poslovna izvrsnost stoji u precizno utvrđenom omjeru temeljito obavljenog posla i uvažavanja mišljenja naših klijenata.

Ipak, kupac odlučuje što je kvaliteta, jer on plaća.

Kontakt

tel. 01/6119 152
email. mira@knjigovodstvo-daconi.hr
Zagreb, Zvonimira Ragoza 5